Bu gün sizə uzun müddətdir düşündüyüm bir məsələ
Salam əziz forum sakinləri! Bu gün sizə uzun müddətdir düşündüyüm bir məsələ ilə bağlı müraciət etmək istəyirəm. Mən müxtəlif onlayn platformalarda illərlə qeydiyyatda olmuş və onların istifadəçi siyasətlərini müşahidə etmişəm. Diqqətimi çəkən ən mühüm məqam odur ki, bəzi saytlarda qeydiyyat proseduru olduqca sadə və sürətlidir, lakin sonradan məlum olur ki, istifadəçi öz profilində demək olar ki, heç bir dəyişiklik edə bilmir. Məsələn, ünvanı yeniləmək, telefon nömrəsini dəyişmək, profil şəklini əvəz etmək və ya hətta şifrəni yeniləmək kimi əsas funksiyalar ya tamamilə məhdudlaşdırılıb, ya da o qədər dərin menyuların altında gizlənib ki, onları tapmaq mümkün olmur. Halbuki, müasir dövrdə istifadəçilər öz məlumatlarını idarə etməkdə tam sərbəstlik istəyirlər. Sizcə, Azərbaycanda bu mənada istifadəçisinə tam nəzarət imkanı verən, parametrləri çevik, geniş və rahat olan platformalar hansılardır? Öz təcrübələrinizi bölüşsəniz, çox minnətdar olaram.

Mən səyahət etməyi sevirəm. Amma bəzən elə olur ki, fiziki səyahət mümkün olmur. O zaman mən onlayn səyahətə çıxıram — müxtəlif platformaları, saytları, məkanları gəzirəm. Bu da özünəməxsus bir zövqdür. Bu həftə onlayn səyahətim məni çox xüsusi bir yerə gətirdi. Həmin yer ünvanındadır. Bura daxil olanda sanki başqa bir dünyaya qapı açıldı. Bu platformanın atmosferi o qədər fərqlidir ki, insan orada itib-batmaq istəyir. Hər bir səhifə, hər bir bölmə elə qurulub ki, sanki səni növbəti kəşfə aparır. Mən bu səyahətdə saatlarla vaxt keçirdim və heç yorulmadım. Əksinə, daha çox enerji topladım. Bu platforma mənə elə gəlir ki, əsl səyyahlar üçün yaradılıb. Çünki burada hər şey maraqlı, hər şey yeni, hər şey kəşf olunmağa dəyər. İndi mən bu platformanı hər həftə ziyarət edirəm. O, mənim üçün bir növ istirahət mərkəzinə çevrilib.